Groene tapenade
Ingrediënten
100 gr ontpitte bio groene olijven, olijfolie, peper, 5 gezouten ansjovisfilets op olie, 1 soeplepel kappertjes, teentje knoflook, soeplepel gemalen amandelen, Provençaalse kruiden
Bereidingswijze
Alles in een keukenrobot of blender en mixen tot je een homogene massa bekomt
Zwarte tapenade
Ingrediënten
100 gr ontpitte zwarte bio olijven, olijfolie, peper, 5 gezouten ansjovisfilets op olie, 1 soeplepel kappertjes, teentje knoflook, koffielepel harissa (te koop in de wereldwinkel)
Bereidingswijze
Alles in een keukenrobot of blender en mixen tot je een homogene massa bekomt
Rode tapenade
Ingrediënten
Bosje basilicum, 100gr zongedroogde tomaten op olie, 1 theelepel harissa, 1 soeplepel kappertjes, olijfolie, peper, zout
Bereidingswijze
Alles in een keukenrobot of blender en mixen tot je een homogene massa bekomt