Broodbeleg

Marmelades van Libera Terra

Marmelade van citroen

Deze marmelade is gemaakt van biologische gecertificeerde citroenen. Ze worden handmatig geplukt wanneer ze een optimale rijpheid verkregen hebben. Doordat de bomen hier 4 maal per jaar bloeien, kunnen de vruchten worden gekozen die het best geschikt zijn voor de artisanale verwerking.

De confituur bestaat uit citroenvruchtvlees en rietsuiker en bevat geen kleurstoffen, noch bewaarmiddelen. Geproduceerd op artisanale wijze en enkel gebruik makende van de pectine die de vrucht zelf bevat, is deze marmelade heel rijk aan vitamine C.

De rietsuiker is afkomstig van een Fairtrade coöperatieve van kleine boeren in Costa Rica. Zij cultiveren het riet als enige bron om in hun levensonderhoud te voorzien.

Marmelade van bloedappelsien

De sinaasappelen voor deze uitzonderlijke confituur worden gerijpt op de vlakte van Catania, die van oudsher erg geschikt is voor deze teelt.

De rietsuiker is afkomstig van een Fairtrade coöperatieve van kleine boeren in Costa Rica. Zij cultiveren het riet als enige bron om in hun levensonderhoud te voorzien.

Confituur van vijgen

De biologische confituur van vijgen van Lacarrubba smaakt overheerlijk bij het ontbijt dankzij het hoge gehalte aan fruit. Ze wordt gezoet met Fairtrade rietsuiker.

Amandelcreme

Dit zoete broodsmeersel op basis van amandelen, wordt bereid op artisanale wijze.

Bevat geen lactose, lecithine, kleurstoffen,smaakstoffen of gluten.

100% Biologisch gecertificeerd.